Kesäkaudella kotieläinpiha eli Reipin maatiaispiha ja pihakahvila ovat avoinna yleisölle toukokuussa la-su klo 11-17 ja kesä-, heinä- ja elokuussa koululaisten kesäloman ajan pe klo 16-20 ja la-su klo 11-17 (suljettu koulujen päättäjäis- ja juhannusviikonloppuina).

Lisäksi maatiaispiha ja pihakahvila ovat avoinna yleisötapahtumien aikaan eli Reipin jouluna, laskiaisena, kesän avajaisina sekä kesän suurtapahtuman Pirkkalan muinaismarkkinoiden aikaan.

Maatiaispihalle ei ole pääsymaksua. Voit tukea eläinten ylläpitokustannuksia asioimalla pihakahvilassa tai antamalla lahjoituksen säästöpossuun.

Aikuisten on hyvä muistaa, että lapsia kannattaa pitää silmällä kotieläinpihan alueella. Eläimiä on piha-alueella vapaana, niiden lähellä pitää olla rauhallisesti ja eläimen ehdoilla. Eläimiä saa rapsutella, muttei nostaa syliin, eikä jahdata. Pupuja voi ruokkia vihreällä ruoholla, muiden eläimien ruokkiminen on kiellettyä.

Kotieläinpiha/kahvilan alueelle ei voi tuoda koiria, eikä nauttia omia eväitä.


Kotieläinpihan aukiolon ulkopuolisina aikoina Reipin tilalla järjestetään maksullisia asiakastilaisuuksia etukäteen varaamalla.

Reipin hakamaisemissa kotieläinpiha-alueen ulkopuolella on nähtävillä lampaita myös aukioloaikojen ulkopuolella. Niitä voi vapaasti käydä ihastelemassa milloin vain.

 

Tervetuloa!